Skip to main content

Cultura

El CNL L’Heura porta el cinema en català a la biblioteca del Fondo

  • Dani Mormuz

A partir d'avui, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) L’Heura torna a oferir el cicle de cinema en català a la biblioteca del Fondo. Les sessions són divendres a les 18h, i es portaran a terme tres sessions abans de l’estiu. L’entrada és gratuïta per a tothom.

Avui, 19 d’abril, es projectarà la pel·lícula Deixa’m entrar. Explica la història de l’Oskar, un nen de 12 anys que és assetjat al col·legi pels seus companys. Fa amistat amb l’Eli, una misteriosa veïna de la seva edat, que arriba al barri alhora que hi ha una sèrie de morts inexplicables. 

El 24 de maig es projectarà la pel·lícula Petita Miss Sunshine. Explica la història dels Hoover, una família molt peculiar que acompanya a la petita Olive, de set anys, a un concurs de bellesa. Cada membre de la família és extravagant, i junts emprenen un llarg viatge per carretera fins arribar al certamen infantil.

El 14 de juny es projectarà la pel·lícula Fargo. Explica la història de Jerry Lundegaard, un home tímid i pobre que es casa amb la filla d’un milionari, però que el manté totalment allunyat de la seva fortuna. Per això, decideix contractar dos delinqüents per segrestar la seva esposa, i poder muntar el seu propi negoci amb el rescat.

Després de l’estiu, el CNL L’Heura espera tornar a fer aquestes sessions.